Om Lotte Stjerne

Drømmer du om mere arbejdsglæde?

Så er du langt fra alene. Det fortæller statistik efter statistik – selvom vi danskere faktisk ligger i verdenstoppen, når det gælder gode arbejdsmiljøer. Men én ting er, hvordan tingene ser ud på papiret. En anden er, hvordan de forholder sig i virkeligheden.

For dig.

Hej med dig, mit navn er Lotte Stjerne og jeg har efterhånden hjulpet flere end 100 mennesker med at finde retning og mening i deres arbejdsliv. Mennesker som dig, hvis du føler, at du sidder fast i et arbejde, hvor motivationen mangler og hvor gejsten er til at overse.

Lotte Stjerne
Lotte Stjerne

Her på siden kan du få hjælp til at komme godt videre, hvis du går og drømmer om “noget andet” og “noget mere”.

Min voksende base af indhold er funderet på grundig research og en videnskabelig tilgang – og selvfølgelig på min solide viden om emnet, som jeg har arbejdet med siden 2016.

En glad klient

10 hurtige om mig …

✨ Min vigtigste værdi er frihed. Det er bl.a. derfor, jeg elsker livet som selvstændig.

✨ Jeg er introvert. Det er der tit nogen, der bliver overrasket over, hvis de ikke kender mig så godt.

✨ Jeg bor på en gammel bondegård (dog snart helt gennemrenoveret, yay!) lidt uden for Aarhus sammen med min kæreste og lille datter på 1 år. Pt. er jeg på barsel igen og glæder mig til at møde lillebror snart.

✨ Jeg har INGEN stedsans og kan fare vildt overalt.

Siden jeg var teenager har jeg været Take That-fan i hjertet. TT 4ever.

Jeg elsker at rejse og har bl.a. rejst i Sydafrika, Indien, Nepal, Thailand, Filippinerne, Malaysia, Indonesien, USA, Island, Portugal, Grækenland, Cypern, Spanien …

Jeg var i flere år formand for holdet ‘Gøgl og happenings’ på Smukfest – og jeg har kun misset et par enkelte festivaler, siden jeg var med for første gang i 1997.

✨ I skrivende stund har jeg 44.385 billeder på min kamerarulle på telefonen.jeg behøver vist næsten ikke at tilføje, at jeg elsker at tage billeder.

Jeg er oprindeligt uddannet i kommunikation – med en master i Corporate Communication fra Aarhus School og Business and Social Sciences, Aarhus Universitet.

✨ Ny teknologi fascinerer mig og jeg synes det er vildt spændende at følge med i, hvordan den kan hjælpe os. Lige nu er jeg optaget af, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe i en jobsøgningsproces.

JEG TROR PÅ, AT VERDEN BLIVER ET BEDRE STED,
HVIS FLERE ELSKER DERES HVERDAG

Det er store ord, men jeg er overbevist om, at de er sande. Det er jeg, fordi jeg gang på gang har oplevet, hvor stor en forskel det gør for en person, når frustrationer bliver udskiftet med nye indsigter, passende udfordringer og fornyet faglig stolthed.

Det betyder alt for mig, at jeg gør en forskel for andre i min hverdag.

Derfor elsker jeg at se fremskridtet hos mine klienter og ikke mindst når der tikker en mail ind fra en tidligere af slagsen, der fortæller, hvor meget hendes liv har ændret sig, siden vi sagde farvel til hinanden. Det varmer og motiverer mig til at fortsætte med at gøre det, jeg gør.

Jeg stod der for 11 år siden

Med et job på et anerkendt eventbureau i det indre København. Det var mit drømmejob – i hvert fald på papiret. For selvom kunderne hed Google, Oreo og HTC, blev arbejdsglæden mindre og mindre, for til sidst at forsvinde helt.

Og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre.

Jeg følte mig både forkert og forkælet over, at jeg ikke var glad i et job, som mange andre ville give deres højre arm for at få. Men det ændrede ikke på min manglende arbejdsglæde – tværtimod.

Mit gennembrud kom, da jeg mistede mit arbejde pga. nedskæringer.

Det var en varm sommerdag i 2013, og da jeg fik beskeden, kunne jeg ikke lade være med at smile. For jeg var endelig fri til at finde ud af, hvad jeg ville i stedet.

I timerne der fulgte, slentrede jeg rundt i gaderne i det indre København. Tankerne fik frit løb, og det var lige her, at jeg bestemte mig for, at jeg ville være selvstændig.

De efterfølgende par år brugte jeg på at teste forskellige professionelle konstellationer og på at genopdage, hvad der gjorde mig glad. Jeg testede værktøjer til selvudvikling, læste tusindvis af artikler om passion i arbejdslivet og arbejdede målrettet med at finde min nye vej.

I dag har jeg samlet alle de værktøjer, jeg selv har brugt gennem årene og suppleret dem med en internationalt anerkendt coach-certificering.

Og gæt, hvad der er sket?

Jeg har fundet min retning i arbejdslivet og brænder i den grad for at hjælpe andre med at gøre det samme!

Det går ikke over af sig selv!

Den gode nyhed er, at du har rigtig gode chancer for at komme godt ud på den anden side og få en hverdag, du elsker, hvis du er klar til at tage ansvar.

Det ved jeg, fordi jeg selv har stået lige der, hvor du gør nu. Der hvor arbejdet ikke giver mening, hvor humøret daler i takt med, at der bliver færre og færre timer, til du skal på arbejde igen. Og hvor en ondsindet influenza næsten lyder bedre end endnu en dag på kontoret.

Vil du lære mere om, hvordan du genfinder mening, retning og glæde i dit arbejdsliv?

🤎 Så hent e-guiden med 5 spørgsmål du skal kende svaret på, når du søger efter mere mening i dit arbejde.

🤎 Eller guiden: 3 trin til at finde ud af, hvad du virkelig vil.

TAK fordi du læser med 🙏