Skriv til brevkassen

Nederst på siden her finder du et kommentarfelt, hvor du ganske gratis kan stille spørgsmål om karrierevalg, retning og mening i arbejdslivet.

Navnet, du bruger, må gerne være et opdigtet, anonymt navn, men e-mailadressen skal være din egen. Det er KUN mig, der kan se din e-mailadresse.

Indtil videre lover jeg dig et svar, når du skriver til brevkassen. Svaret bliver offentliggjort her på siden, så andre også kan få hjælp af at læse det. Du er helt sikkert ikke alene med din udfordring. Derfor hjælper du også andre, når du sender dit spørgsmål afsted.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

3 kommentarer til “Skriv til brevkassen”

 1. Jeg har et dilemma.

  Jeg er meget træt af mit arbejde indenfor det pædagogiske fag.

  Jeg føler jeg er helt færdig der og har gjort det rigtig godt. Jeg har arbejdet inden for faget i over 15 år.
  Arbejdstider og løn og vilkår er dårlige. Og jeg føler ingen anerkende for det jeg laver og jeg bliver mere og mere trist over ikke at kunne bare sige op.

  Jeg har brug for et skift men ved ikke hvordan og til hvad.
  Jeg har to børn teenager som bor hos mig meget af tiden.
  Jeg føler et kæmpe ansvar for at mine børn har det de skal bruge og et stabilt hjem nu når de bor hos mig. Min økonomi løber rundt men jeg har ikke råd til egen betalt videre uddannelse.
  Jeg har for en del år siden haft stress og fordi jeg er så pligtopfyldende og nemt sætter mine egne behov til side for andres.

  Jeg er i vildrede over om jeg skal noget stadig med mennesker eller noget helt andet.
  Jeg mærker hvordan jeg bare bliver mere og mere trist over at skulle gå på arbejde som opfylder ikke det der gør mig glad.

  Jeg har en masse styrker og kender mine værdier
  Men det at skifte branche er rigtig svært. Mit netværk er lille og jeg har ikke en onkel i en anden spændende branche spm kan få mig ind den vej som jeg ofte høre om. Jeg har skrevet løbende ansøgninger rigtig mange og jeg kommer også til samtaler men det er i min egen branche for st komme væk fra den arbejdsplads jeg pt er på og igen bare et lignende job.

  Jeg er dybt frustreret over efter måske 5 år stadig at søge på nettet efter karriere skift.
  Hvad pokker gør jeg ?
  Mvh Dorthe

  Svar
 2. Hej Lotte

  Jeg skriver til dig her, da jeg mangler råd i forhold til både det ‘personlige’ og det karriere-agtige (ja, den er helt gal med mig 😉 ) , og jeg er ved at være meget frustreret..

  Jeg er pt arbejdssøgende og har lidt svært ved at finde ud af min retning og at samle min energi det samme sted og faktisk lykkes med det, jeg sætter mig for. Men det hænger også tæt sammen med nogle af de ting, der er mere personlige udfordringer ifht sortsyn, selvværd, overholde aftaler med mig selv, turde kæmpe for noget og ren praktisk at få gjort ting og sat realistiske deadlines mm.

  Jeg har efter snart 2 år som arbejdssøgende røget lidt ned i et hul, så det vil være en kærkommen mulighed for at høre dine tanker og råd , så jeg kan få fundet frem til den kampgejst og energi, som ellers har kendetegnet mig.

  Jeg håber, at du har et svar til mig, da jeg synes det kunne være super spændende at høre dine tanker om det.

  Vh Christina

  Svar
 3. Hej Lotte

  Jeg kunne godt bruge dit input.

  Jeg er 28 år gammel og jeg nu er færdig med mit studie og har en masse tanker om hvad livet mon byder på nu og hvad jeg skal med mit liv. Jeg har utrolig mange drømme og mål men kæmper tit med ikke at kunne fastholde min interesse længe nok, og tænker mange tanker om at jeg ville ønske jeg kunne komme længere i min karriere hurtigere.

  Jeg har været iværksætter et par år under mit studie, men har nu fået et deltidsjob som smykkedesigner – det jeg allerhelst vil. Dog kan jeg mærke, at iværksætteriet trækker i mig og at mulighederne for at læse en master også lurer i baghovedet. Er forvirret over hvad livet skal bringe. Har så mange ideer men kommer ikke rigtig videre – får ikke taget de vigtige skridt – kun de små forberedende op til.

  Ville gerne være bedre til at vælge mellem mine ideer. Bedre til at komme i gang og stole på at min plan kan lykkes.

  Hvordan kommer jeg videre? Og hvordan finder jeg ud af, hvad jeg skal med mit liv?

  Håber at du kan give mig nogle svar.

  Dbh. Johanne

  Svar

Skriv en kommentar