Styrke-booster

Du bliver først rigtig glad for dit job, når du arbejder med det, du er allerbedst til …

Der er to måder, du kan reagere på, når du kommer hjem fra arbejde:

1: Du kan komme glad og frisk ind ad døren og smile til familien – og lege med dine børn, fordi du rent faktisk har lyst til det …

Eller 2: Du kan komme hjem og være så træt, at det eneste du drømmer om, er en lur på sofaen.

Hvis du tit oplever sidstnævnte, kan det være fordi, du ikke får brugt dine styrker, når du er på arbejde.

Din styrkeprofil fortæller nemlig ikke kun, hvad du er naturligt god til, men også hvad der giver dig energi at arbejde med.

Du kan sagtens være god til noget, der ikke ligger i toppen af din styrkeprofil, men du kan aldrig komme til at få energi af det – derfor er det så altafgørende, at du kender dine styrker!

På Styrke-Booster får du bl.a. 1 x styrketest (på engelsk) og 1,5 times feedback fra mig på den, så du kan lære dine styrker at kende.

På den måde kan du:

  • Få øjnene op for nye muligheder – både i dit nuværende job og hvis du overvejer at skifte retning
  • Lære hvilke opgaver, dig giver dig energi og hvordan du evt. kan løse dem, der ikke gør på en ny måde
  • Bedre sige til og fra i forhold til nye opgaver
  • Sælge dig selv endnu bedre
  • Og undgå at spænde ben for dig selv pga. dine styrkers bagsider (for alle styrker har både en forside og en bagside, som nemt kan være blinde vinkler for dig)

Du er helt unik – find ud af hvordan

Hvorfor falder nogle opgaver dig nemt, mens andre suger al energi ud af dig?

Og hvordan kan du skrue endnu mere op for en følelse af flow i din hverdag?

Det – og meget andet – får du svar på, når du får dine talenter rangeret fra nummer 1 til 34.

Der findes nærmest utallige måder, de kan sammensættes på.

For det betyder både noget, hvilke placeringer de har på din liste over talenter og hvilke andre talenter, de indgår med.

I feedback-samtalen ser vi på, hvad det betyder for dine arbejdsopgaver, måden du samarbejder på – og for din trivsel generelt.

Vi gennemgår dine styrker én for én og finder ud af, hvordan du kan få dem endnu mere i spil – evt. inden for en ny karrierevej, hvis du overvejer at skifte.

Det har kæmpe fordele.

De vigtigste er, at du vil føle, at du får mere energi i din hverdag – og at du forstår hvorfor.

styrketest

Måske bliver du kritiseret for noget, der er en styrke.

Det lyder skørt, men mange bliver kritiseret for noget, der ligger blandt deres største styrker!

Hvorfor?

Højst sandsynligt fordi styrken er i ubalance – og fordi de ikke kender til styrken og kan forsvare de gode sider ved den.

Begge dele kan heldigvis ændres.

Med Styrke-Booster får du:

✔︎ Et af markedets bedste styrketests (på engelsk)

Testen bygger på mere end 40 års forskning på området.

✔︎ En individuel styrke-rapport (top 5)

Rapporten beskriver, hvordan dine top 5-talenter spiller sammen og gør dig unik. Den beskriver også dit udviklingspotentiale.

✔︎ En samlet styrkerapport (alle 34)

Rapporten indeholder en oversigt over og beskrivelse af dine 34 talenter + de kategorier, de falder indenfor.

✔︎ E-bogen: Strengthsfinder 2.0

Bogen er den mest solgte på Amazon i kategorien, systemer og planlægning, og giver dig et dybere indblik i de 34 talenter.

✔︎ 1,5 times feedback på din unikke styrkeprofil

Online video-møde hvor vi sammen gennemgår dine resultater og ser på, hvordan du kan udnytte dine styrker endnu bedre – og undgå deres bagsider. Vi kan både se på dine styrker i forhold til dit nuværende job og matche dem til en anden karrierevej, du har overvejet at tage.

Jeg ved hvor vigtigt det er at kende sin styrkeprofil …

Det ved jeg, fordi jeg selv har oplevet det boost det er at kunne navigere bevidst i mine styrker.

… Og fordi Jeg efterhånden har hjulpet flere end 100 mennesker med at komme videre i arbejdslivet. Langt de fleste forløb og kurser har indeholdt en styrketest + feedback, da det er blandt mine vigtigste redskaber.

Det gør en kæmpe forskel, når du pludselig kan klappe dig selv på skulderen for noget, du tidligere har irriteret dig over hos dig selv.

Det kan også være en stor befrielse at lære, hvordan du kan blive endnu bedre til det, du allerede er god til i stedet for at fokusere på at løfte niveauet på de ting, du ikke er naturligt god til.

Det er nemlig kun førstnævnte, der giver mening, når du vil være den bedste – og når du vil skrue op for arbejdsglæden og dit energiniveau generelt.

styrketest online

Tidligere deltagere har også været glade for at lære deres styrker at kende

✨ “Det bedste ved forløbet har været at det har åbnet mine øjne for mine egne styrker og værdier, og at jeg har fået sat ord på hvad jeg står for.

Jeg skal fokusere på at blive endnu bedre til det jeg er god til, frem for det jeg ikke er god til. Det var en kæmpe befrielse for mig at opdage det. Det er meget opløftende at tænke på den måde, hvor det kan være utrolig tungt at prøve at forbedre ting, der ikke falder en naturligt.”

Tina Kruse

*****

✨ “Jeg har fået mere tydelighed omkring hvad for nogle kompetencer og talenter jeg har, hvordan jeg hidtil har sat dem i spil, både hensigtsmæssigt og uhensigtsmæssigt, og hvordan jeg vægter dem fremadrettet.

Jeg vil i høj grad anbefale forløbet og specifikt dig til andre.”

Heidi Engkjær

*****

✨ “Det har været spændende at få klarlagt, hvor mine styrker ligger, og hvordan jeg kan bruge dem 🙂 

Noget af det vigtigste, jeg har lært er, at mine evner kan ikke kun bruges på én måde. Jeg er meget mere humanitær-rettet, end jeg har troet.

Nu ved jeg endelig, hvad der helt konkret betyder noget. Det er et brud på den cirkel, jeg ellers ville være fortsat i med jobs, som jeg tænkte ‘det er jo det, jeg er god til’ – selvom jeg ikke var glad. Det havde jeg ikke selv fået bugt med. Jeg er så glad for, at jeg fandt dig, for nu ved jeg, hvad jeg skal gå efter i et nyt job, der gør mig glad.”

Line Hveisel

Start dit Styrke-Boost …

Når du investerer i Styrke-Booster, får du fluks en mail, der bekræfter dit køb.

Derefter sender jeg dig en unik kode, så du kan tage styrketesten.

Du får også et link, så du kan booke din 1,5 times feedback-session direkte i min kalender, når det passer dig*

Din investering i hele pakken er 3.500,- (inkl, moms) >

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

*obs: Samtalen skal være afholdt senest torsdag d. 12. maj 2022.

feedback på styrketest

*****

Andre tidligere deltagere siger …

✨ “Jeg vil bare sige tak for hjælpen til at påbegynde et nyt og mere meningsfyldt liv 😀

Forløbet har gjort mig klogere på mine styrker og vist mig, hvorfor jeg var kørt fast i mit arbejde. Det har givet mig et indblik i, hvor meget energi arbejdet tog ud af min hverdag sammen med familien. Det fik mig til at turde stå ved mig selv – og handle, så jeg igen kan kigge mig selv i øjnene.

Jeg skal gå efter job, hvor jeg kan bruge mine styrker. Når jeg går på kompromis med mine styrker, så vil jeg få svært ved at forblive glad i et job over længere tid – og det er slut med at være mellemtilfreds i et job.”

Charlotte Stubben

*****

✨ “Jeg synes at du er en super dygtig coach med øje for enhver detalje. Du er meget imødekommende, åben, optimistisk og meget inspirerende.

Du er virkelig dygtig til, at se om bag et situation og se hvad det egentlig handler om. Du er ikke bange for at gå ind i en dialog og udfordre omkring noget hvor du måske kunne føle modstand fra min side. Dette synes jeg har været super godt, selvom det lige i øjeblikket kunne føles lidt provokerende, så er det jo sådan at man udvikler sig og det jeg egentlig havde brug for – et kærligt puf.

Jane Kjærgaard

*****

✨ “Det har været svært at sætte ord på mine følelser og tanker omkring mit arbejdsliv, men du har en fantastisk evne til at visualisere og komme med eksempler på hvordan det hele kan tolkes.

De små succeser hver dag, giver mig nu mere selvtillid og påvirker min hverdag positivt.”

Gitte Nørager

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVOR LANG TID TAGER DET AT GENNEMFØRE STYRKETESTEN?

Du skal afsætte 45 minutter til at tage testen. Når den først er startet, kan den ikke sættes på pause, så det er vigtigt, at du ikke bliver forstyrret.

HVOR MANGE GANGE KAN JEG TAGE TESTEN?

Du kan tage testen én gang. Det er heldigvis også rigeligt, for dine styrker er stabile gennem hele dit voksenliv. Det betyder også, at du kan bruge resultaterne fra testen mange år ud i fremtiden.

SKAL JEG VÆRE GOD TIL ENGELSK FOR AT TAGE TESTEN?

Ja, du skal være forholdsvis god til engelsk, da testen skal tages på engelsk. Det er dog helt okay, hvis der er et par ord undervejs, du ikke forstår. Testens udsagn, du skal tage stilling til, bliver nemlig gentaget flere gange med forskellige nuancer for at sikre, at du svarer “rigtigt”.

HVOR LÆNGE HAR JEG ADGANG?

Styrke-Booster skal være afsluttet – og feedback-samtalen gennemført – senest d. 12. maj 2022.

Resultaterne har du dog adgang til for evigt i form af de rapporter, der følger med.

HAR DU SPØRGSMÅL, DU IKKE FIK SVAR PÅ?

Send det til mig på hej@lottestjerne.dk, så får du fluks svar tilbage.