Online-foredrag om arbejdsglæde

Når arbejdsglæden mangler, smitter det af på resten af dit liv – og ikke på en god måde.

Derfor er det vigtigt at tage hånd om.

For at komme videre, skal du forstå, hvad problemet er, hvorfor du oplever, hvad arbejdsglæde egentlig er for en størrelse – og ikke mindst hvordan du kan komme videre.

… Og det er præcis det, du finder svar på i det 75-minutters online-foredrag: Forstå din manglende arbejdsglæde – og kom videre.

Forstå din manglende arbejdsglæde – og kom videre!

I onlineforedraget lærer du

👉 Hvad problemet egentlig er

👉 Hvem der oplever manglende retning og mening i arbejdslivet

👉 Hvorfor du oplever det

👉 De 6 vigtigste faktorer for arbejdsglæde (baseret på den nyeste forskning)

👉 De 4 vigtigste grunde til, at du sidder fast – og hvordan du kommer ud over dem

👉 Hvilke myter der er og hvilke fælder du skal undgå at falde i, når du begynder at handle på øge din arbejdsglæde.

Du får også 3 øvelser, der hjælper dig videre:

✔️ Bliv selv-ekspert

✔️ Spot uoverensstemmelser i dit liv

✔️ Find dit næste bedste skridt

Med arbejdsarkene i hånden kan du nemt flytte dig fra tanke til handling.

Du får det hele for kun 299,- kroner.

… Og lydfilen (Mp4) og de 3 øvelsesark (PDF) lander i din indbakke om 2 minutter, så du kan komme i gang med det samme.

Når du har hørt foredraget er du meget klogere på, hvilke faktorer der spiller ind, når det handler om, hvorfor du nogle gange har lidt svært ved at få opgaverne hakket af på tjeklisten og hvorfor du har mere lyst til at smide dig på sofaen, når du kommer hjem i stedet for at bruge tid med familien.

Det bedste ved det hele er, at du kan arbejde med øvelserne, når det passer dig. Og så modtager du løbende mere viden og inspiration i din indbakke – alt sammen noget som du selvfølgelig nemt kan afmelde dig igen, hvis du ikke synes, det giver mening for dig.

Jeg håber, du er klar til at tage et skridt nærmere mod at vågne glad og frisk om morgenen og glæde dig til arbejdsdagen frem for det modsatte.

Online-foredraget har helt sikkert sat tanker i gang hos mig! Det er rigtig godt ️❤️ Faktisk gav det (sammen med dine nyhedsmails) mig sparket til at undersøge, om en gammel, gammel drøm overhovedet kan lade sig gøre – nemlig at gå på SU og læse en helt ny uddannelse! Og nu har jeg fundet ud af, at det kan lade sig gøre, omend det bliver MEGET stramt…

Jeg har undersøgt jobmuligheder efter studiet samt startløn, og jeg har snakket med en studievejleder på studiet, hvor jeg har fået både information og en aftale om, at jeg kan komme til ned på skolen og følge en undervisningsdag og snakke med nogle af de studerende. Desuden har jeg taget kontakt til én i min omgangskreds, som arbejder inden for denne branche (i en anden funktion) for at arrangere, at jeg kan komme med som føl en dag hos en af hendes kollegaer, så jeg kan få be- eller afkræftet mine forestillinger om, hvad man laver i den slags job og få stillet alle mine spørgsmål.

Når disse besøg er gennemført, har jeg det bedste grundlag for at tage en beslutning om, hvorvidt jeg skal tage springet. Og ja, jeg vil gå ned i løn, når/hvis jeg tager springet og skifter branche – plus den indtægt jeg ikke har, mens jeg er på SU. Men jeg har stadig 20 år tilbage på arbejdsmarkedet – og det er altså for lang tid at vente på, at tiden bare går… Jeg er virkelig dygtig indenfor mit nuværende felt, som er meget snævert, og da jeg har ikke lyst til at gå ind i ledelsen og har taget de uddannelser, som de vil betale, så er der bare ikke så mange flere udviklingsmuligheder tilbage… Så jeg bliver bare mere og mere sikker på, at jeg skal tage det store skridt og starte forfra – og der har dit foredrag og dine mails hjulpet mig til den erkendelse.

Jeg kan virkelig godt lide din måde at være på, tænke på og formidle på og ville i det hele taget bare ønske, at jeg var stødt på dig noget før… Så tak for hjælpen!

– Susan Hansen

Tak for din indsats, Lotte.

Jeg synes, det var et rigtig godt foredrag.

Kate Bruun