“Hvis bare nogen ville fortælle mig, hvad mit drømmejob er – og hvordan jeg får det”


På papiret har du et godt job, men du er ikke glad for det.

Du har en idé om, at der er noget andet, der er bedre for dig. Du ved bare ikke, hvad det er eller hvordan du skal finde ud af det. Det føles som om, alle andre har styr på det, mens dine tanker kører i ring. Derfor er du frustreret – og jeg forstår dig godt!

Du vil gerne smile, når du vågner om morgenen OG have overskud til familien, når du kommer hjem om eftermiddagen. Begge dele kræver, at du har et job, du er glad for.

Jobbet er nemlig mere end det sted, hvor du tilbringer otte timer om dagen …

Og som om, det ikke var vigtigt nok i sig selv, er det også en del af dig, dit energiniveau og hele din identitet.

Med andre ord afhænger meget af din arbejdsglæde og af, at du finder din rette hylde.

Der er meget på spil.

Det ville være rart med en form for sikkerhed, inden du slår døren op til din chefs kontor og selvsikkert meddeler: Jeg siger op!

… Altså, at du først liiige kunne sikre dig:

➤ at dit drømmejob overhovedet findes

➤ at der bliver ved med at tikke nok penge ind på kontoen hver måned

➤ at dit næste job rent faktisk gør dig glad

➤ at du er realistisk i dine forventninger

➤ at du forstår din mavefornemmelse – og det den prøver at fortælle dig – rigtigt.

Og nej, du “burde” ikke være være glad, når du ikke er det.

Du burde heller ikke føle ovenud taknemmelighed for et job bare fordi, der er mange andre, der synes, du er heldig med det.

I stedet bør du gå efter det job, DU fortjener.

Det job hvor du laver det, du brænder for og det, du er allerbedst til. Hvor du føler anerkendelse i hverdagen. Et job hvor du bliver udfordret tilpas – med realistiske forventninger. Og søde kollegaer.

Med andre ord: Et positivt og behageligt arbejdsmiljø, hvor du ikke bare trives.

… Næh, du glæder dig til at komme på arbejde og er glad, når du er der.

Det vil give dig mening med arbejdet og langt mere overskud – også uden for arbejdstiden.

For at komme videre har du nok allerede prøvet tre forskellige strategier.

Men ingen af dem har virket, som du håbede.

1. Du har har ventet på, at det bliver bedre …

Nogle gange er arbejdet fint nok. Andre dage føles det som spild af tid og energi. Om eftermiddagen og hen over aftensmaden brokker du dig over dit job og dagen, der snart er gået.

… Men du lever med det, og med at jobbet ikke gør noget godt for dig lige nu. Du skænker i stedet et ekstra glas rødvin, mens du ser frem til den næste gode periode.

Når den gode periode kommer, hjælper det lidt, men du gør dig alt for mange tanker om, hvor længe det mon varer ved.

Og når den slutter?

Ja, så er du tilbage til start.

2. Du har forsøgt at hjælpe dig selv videre

Du har taget forskellige personlighedstests, hørt podcasts og lavet små øvelser for at finde ud af, hvad du skal. Desværre ender det som brudstykker af god viden, der i sidste ende frustrerer dig mere end de gavner, fordi du ikke kommer videre.

3. Du har tænkt og tænkt og TÆNKT

Du har sikkert fået mange velmenende råd gennem tiden om, at du bare skal lytte til din mavefornemmelse og finde dit “why”.

Derfor har du givet dig til at tænke over det.

Du har tænkt i tiiiiimevis.

Ja, dagevis.

Månedsvis.

Måske årevis?

Bare uden at nå frem til noget endeligt svar.

Og det er frustrerende.

Især når det virker som om, at alle andre er mindre i tvivl om deres rette hylde.

Heldigvis er der ÉN ting, du ikke har prøvet endnu:

SIG HEJ TIL “DIN RETTE HYLDE“!

Et intensivt 3-måneders 1:1-forløb, hvor du via samtaler og øvelser finder ud af, hvad DIT drømmejob er – og hvordan du lander det.

Din Rette Hylde er den hurtigste vej for højtuddannede som dig, der sidder fast i arbejdslivet, til at sætte kursen mod drømmejobbet.

Det er tre måneder, hvor du har min fulde opmærksomhed. Og hvor min fornemmeste opgave er at sikre, at du kommer godt videre. Det er ikke sikkert, at du har sagt op eller, at du har fundet et nyt job, når de tre måneder er gået.

Til gengæld er det sikkert, at du ved præcis, hvad du skal gå efter og hvordan du skal gribe det an.

Det betyder, at du endelig kan slippe gætteriet og den konstante indre skældud om, at “NU skal du altså også til at tage dig sammen og komme videre!”

Du kan med ro i maven læne dig tilbage og vide, at jeg sætter kursen for din udvikling. 

Arbejdsglæde er ikke en luksus forbeholdt de få

Det er i den grad også for dig. Så bestil din afklaringssamtale, hvis du kan nikke med til to eller flere af punkterne her:

 • Du er usikker på, hvilket job der er det helt rigtige for dig
 • Du mangler motivation og har svært ved at tage dig sammen
 • Du har ikke de rigtige opgaver på jobbet
 • Du kan ikke se meningen med dit arbejde
 • Du glæder dig ikke til at komme på arbejde
 • Du får lidt eller ingen anerkendelse i din hverdag
 • Du føler dig overvældet, når du tænker på at skifte job eller retning
 • Du savner overskud til dig selv og familien 

Du har allerede mærket frustrationerne vokse af at prøve på at komme videre selv.

Hvis du vil fortsætte den rejse, står den på flere dates med mr. Google, som giver dig små uafhængige øvelser.

Plus uendelig scrolling på jobindex – uden du helt ved, hvad du leder efter og tænker: Kunne det mon være noget i den her retning?

For der har ikke været en struktureret måde at gribe det an på – med fuld støtte undervejs. Det er derfor, jeg har skabt Din Rette Hylde.

Der er mange grunde til, at jeg kan hjælpe dig med at finde din rette hylde

De 4 vigtigste er: 

1) Du får adgang til hele min værktøjskasse – og får serveret det, du skal bruge i den rækkefølge, du skal bruge det. Jeg kender den, fordi jeg i fem år har samlet erfaringer samt testet og finpudset den rejse, der fører fra tvivl til drømmejob.

2) Jeg er en erfaren underviser og har en Master i kommunikation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Det betyder bl.a., at jeg arbejder strategisk, at jeg har fokus på sprogets betydning og at jeg bruger forskningsbaseret viden. Jeg har også en internationalt anerkendt coach-certificering fra 2016 og masser af erfaring efter at have hjulpet flere end 100 personer videre i arbejdslivet.

3) Jeg har gået vejen selv og kender de følelser og frustrationer, der er følger med. Jeg har brugt mange år på at finde min rette hylde – og deler nu de genveje, jeg gerne selv ville have hørt om, da jeg startede min rejse mod mening og arbejdsglæde.

Og 4) Der er kun 6 pladser på Din Rette Hylde. Det betyder, at du har min fulde opmærksomhed hele vejen igennem de tre måneder – også mellem vores samtaler, hvor der kommer til at stå ‘topprioritet’ på dine e-mails.

Lotte Stjerne
Lotte Stjerne

Hele ideen med Din Rette Hylde er at få dig hurtigst muligt videre fra et job, du er træt af, til et du elsker. Det sørger vi for sådan her:

Det første du skal gøre er at booke en 30-minutters afklaringssamtale direkte i min kalender.  

Under afklaringssamtalen stiller vi skarpt på dine udfordringer og ønsker. Jeg vurderer, om du er en ideel kandidat til Din Rette Hylde. Og du vurderer, om du kan mærke, at jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Når der er et match, får du en af de 6 pladser på Din Rette Hylde. Vi vælger også, hvilken fast ugedag vores samtaler skal ligge, hvis det er muligt.

Forløbet starter den 8. november. I 3 måneder taler vi sammen i 45 minutter hver anden uge. Det bliver i alt til 7 samtaler, som foregår online via Zoom (inkl. afslutning). 

Pga. juleferien er de tre måneder:

November 

➤ December (juleferie)

Januar

Februar

Inden samtalerne modtager du et link og password til vores virtuelle møderum. I samtalerne dykker vi ned i ugens emne – og efter samtalerne får du ugens hjemmearbejde på mail.

Forløbet er opdelt i to kategorier: Coaching-samtaler og Q&A-mails.

Coaching-samtalerne

Hver anden uge fordyber vi os i en karrierecoaching-samtale. Her får du spørgsmål, metoder og redskaber til at skabe, se og forfølge de muligheder, der opstår.

Forløbet er nøje planlagt på forhånd, fordi jeg af erfaring ved, hvad der rykker dig.

1 ➤ Din status quo. Vi skiller din nuværende situation ad, så du får et tydeligt overblik over, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. På den måde begynder der allerede at tegne sig et billede af dine muligheder – nogle af dem fra vinkler, du ikke har tænkt over før.

2 ➤ De vigtigste faktorer. Vi finder ud af, hvad du skal lægge særlig vægt på, når du kigger efter nye muligheder. Vi ser også på, hvad der potentielt holder tilbage fra at tage handling på de ting, du gerne vil. Der er sååå mange guldkorn her.

3 ➤ Dine superpowers. Her bliver vi helt skarpe på, hvad du er allerbedst til og hvordan du kan udnytte det i forskellige jobs. Du får en af markedets bedste styrketests og sammen taler vi om, hvad det betyder for dig fremadrettet.

4 ➤ Dine mulige veje. Der er aldrig kun én vej, du kan gå. Derfor er det tid til at få beskrevet dem hver især, så de står klart og tydeligt for dig. På den måde vil du opleve, at du får fjernet en masse rod fra dine tanker og det bliver meget nemmere for dig at fokusere på det rigtige.

5 ➤ Vælg og sælg dig selv. Når du kender dine mulige veje, kan du vælge mellem dem. Derefter gælder det om at få dine budskaber ud over rampen – selvfølgelig på forskellige måder alt efter om du er i job eller ej. Vi lægger en plan for, hvordan du rækker ud og du lærer en masse om at sælge dig selv – både med ord, billeder og visuelt.

6 ➤ Din videre rejse. Sammen lægger vi en plan for dit videre arbejde med at lande drømmejobbet, hvis det ikke allerede er sket. På den måde kan du føle dig helt tryg, når vi to slipper hinanden igen.

Q&A-mails

Hver anden uge skriver vi sammen om de spørgsmål, der er opstået i forbindelse med din hjemmeopgave. Her er vi både strategiske og meget lavpraktiske i vores arbejde og tager udgangspunkt i de “lektier” du har fået i coaching-samtalen ugen før.

Q&A-mails fungerer som en ekstra støtte til dig, så du er sikker på, at du kommer i mål med det, du gerne vil.

Det lyder godt. Men … virker det?

Mange af dem, der vælger mig, kender mig allerede fra mit nyhedsbrev eller fra Instagram. På begge kanaler deler jeg nemlig løbende tips og tricks til at skabe et bedre arbejdsliv.

Hvad man måske ikke kan se på de kanaler er, at jeg er stålsat på at skabe resultater for mine klienter og kursister. 

“Mit forløb med Lotte har været guld værd! Hun stillede de rigtige spørgsmål, som har gjort mig meget opmærksom på, hvad der er vigtigt i mit arbejdsliv – ja faktisk i mit liv i det hele taget.

I forløbet har jeg lært mig selv bedre at kende og jeg har tænkt tanker om mig selv, som jeg aldrig har tænkt før. Det føles sindssygt godt. Lotte tør både at udfordre, og er heller ikke bange for at hjælpe forståelsen på vej med gode eksempler.

Hvis du føler, at du træder vande i dit arbejdsliv, kan jeg 100% anbefale dig at tale med Lotte. Hun er både troværdig og rigtig god at tale med. Jeg føler ikke længere, at jeg sidder fast, og jeg glæder mig til at arbejde videre med mine nye indsigter og mål.”

– Herdis Warming Stender

Jeg vil blot lige fortælle dig, at jeg har fået arbejde på baggrund af LinkedIn-opslaget, du gav god feedback på. Det er så fedt, så tak for hjælpen! Jeg har allerede anbefalet dig til andre:) For det første fordi du er en behagelig og kompetent rådgiver, – derudover giver du ikke svaret, men lærer os hvordan vi finder svaret i os selv. Den mulighed for selvindsigt vil jeg gerne videregive til andre.

Min selvtillid er blevet styrket og jeg er blevet bekræftet i, at jeg i fremtiden skal arbejde mere med mennesker, relationer, udvikling og fastholdelse. Jeg er blevet endnu mere bevidst omkring mine styrker og interesser og værdier, – før var jeg mere fokuseret kun på mine kompetencer.

Tak for gode ”opskrifter” på et bedre arbejdsliv og iiih, hvor jeg glæder mig til at starte på mit nye job, som netop indeholder alt det, vi har talt om.

– Tina Kortbæk Jensen

Jeg har fået modet til at stå ved mig selv og så træffe den rigtige beslutning for mig og ikke bare “go with the flow”. 

Inden forløbet havde jeg nogle forestillinger om, hvad jeg gerne ville og hvem jeg er. Men efter vi har gravet helt ind og pillet lagene af i forhold til det, der er allermest vigtigt for mig, er der kommet nye muligheder i spil, som jeg glæder mig til folde ud.

Jeg har allerede anbefalet dig til flere andre. Det har jeg gjort, fordi jeg kan mærke en forskel. Jeg har rykket mig – og det gør jeg stadigvæk. Forløbet har lukket op for, at jeg træffer nogle andre valg og træffer nogle andre beslutninger i livet og kommer i den retning, der giver mening for mig. 

… Og det er ikke kun på jobfronten, at det rykker. Jeg har taget andre store beslutninger, som bringer mig tættere på mine værdier, så det påvirker hele vejen rundt, selvom udgangspunktet var mit arbejde.”

– Line Fredberg

Der er åben for at booke i oktober 2021

Land drømmejobbet

Her er din garanti for et godt forløb:

Det er altafgørende for mig, at du opnår resultater. Derfor får du tilfredshedsgaranti på Din Rette Hylde.

Det betyder, at du får hver en krone tilbage for forløbet, hvis du har deltaget i alle Zoom-kald. Og hvis du har lavet alt dit hjemmearbejde – men ikke føler, at du har rykket dig en centimeter.

Jeg har givet garantien i to år – på alt hvad jeg har lavet – og ingen har endnu benyttet sig af den.

I stedet har de fået resultater. Og det er jo også målet!

Der er åben for at booke i oktober 2021

Book din afklaringssamtale nu, hvis du kan mærke, at du er klar til en forandring på jobfronten.

Så slipper du komplet og fuldstændig for:

 • konstant at prøve at tyde din mavefornemmelse 
 • at famle i blinde mellem hundredvis af jobannoncer
 • at skælde dig selv ud for at blive ved med at sidde fast uden at komme nogen vegne
 • at føle dig alene med dine frustrationer.

Din Rette Hylde er ikke det billigste forløb på markedet. Og det er en god ting. Du kan finde andre, der er billigere, men du finder ikke andre, der er lige så intensive og rettet mod at skabe resultater for dig. Vi taler om prisen i afklaringssamtalen.

Hvis du drømmer om et arbejdsliv, der giver dig energi …

Hvis du vil finde mening i dit arbejde fremadrettet …

Og hvis du vil have resultater nu.

Så vælg Din Rette Hylde

Din Rette Hylde er den hurtigste vej for højtuddannede som dig, der sidder fast i arbejdslivet, til at sætte kursen mod drømmejobbet.

Du kan booke din afklaringssamtale i oktober måned. Vi starter den anden uge i november 2021.